Η 29άχρονη Νατάσσα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου

Η 29άχρονη Νατάσσα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου, αυτής της ανίατης ασθένειας που εκτός από δύναμη και κουράγιο, μπορεί να σου στερήσει και τη ζωή.

Η οικογένειά της βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και με μόνο γονιό της μαμά της, που αδυνατεί να εργασθεί λόγω των συνθηκών, προσπαθεί να ανταπεξέλθει!

Είναι σχεδόν ανέφικτο να μην λυγίσεις από τις καθημερινές της μάχες με την ασθένεια αυτή! Ο κίνδυνος είναι άμεσος και παραμονεύει! Ωστόσο το ίδιο άμεση ήταν και η ανταπόκριση των εθελοντών μας σε αυτό το κάλεσμα για βοήθεια.

Κάθε μέρα, λαμβάναμε μηνύματα για δωρεές και χρήματα για την Νατάσσα. Επαγγελματίες ή ιδιώτες, όλες οι ηλικίες, με κάθε τρόπο, για κάθε σκοπό! Η Νατάσσα έγινε το παιδί όλων, αυτή και η οικογένεια της δεν είναι πια μόνοι, η δύναμη και η ελπίδα τους έγινε τεράστια, παρά τα δεινά που βιώνον.

Η μαμά της μας ευχαριστεί καθημερινά και αδιάλειπτα. ”Ευχαριστούμε για όλα, να είστε καλά, κάθε μέρα μας δίνετε δύναμη για Ζωή, ευχαριστώ που είστε δίπλα μας”. “Σας ευχαριστούμε, γεμίσατε το σπίτι,  χρόνια έχουμε να το δούμε έτσι, κλαίμε από χαρά, να είστε καλά, η Παναγία να σας δίνει υγεία!”

Εμείς ευχαριστούμε όλους εσας που γίνατε προστάτες άγγελοί της : Αννετάκη Αδαμαντία, Εμμανουέλα Αλεζίδου-Σκόπα, Βάνα Τσολάκη, Δήμητρα Καλινδέρης, Κ.Ι.Γ, Β.Π., Κάγκας Μιχάλης (κατάστημα χαρτικών-απορρυπαντικών), τον φούρνο “Η φουρνιά μας” και πολλούς ακόμα που ωστόσο επιθυμούν ΡΗΤΑ, να παραμείνουν ανώνυμοι!

Η Κλειδαρότρυπα ΑΜΚΕ θα είναι δίπλα της, έχοντας ως στόχο να κάνουμε την ζωή της λίγο πιο εύκολη και αν είναι δυνατόν, να πάρουμε λίγο από τον πόνο της.

Σε κάθε παιδί αξίζει η ζωή, σε κάθε παιδί αξίζει να μην υποφέρει!

Skip to content